Tuotteemme

Le Moulin leivät

Levain

Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Perinteiset leipämme leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.

Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!

V= Vegaaninen

L= Laktoositon

Levain vehnäleipä ”Bâtard” 400 g / 900 g L, V

Juureen leivottu vehnäleipä. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Levain patonki ”Baguette” 350 g L, V

Juureen leivottu aito ranskalainen patonki. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Ruisleseleipä 400 g / 900 g L, V

Vehnäjauho, ruisjauho, täysjyvävehnäjauho, ruislese, vesi, suola, hiiva

Saaristolaisleipä 600 g L

Vehnäjauho, ruisjauho, piimä, appelsiinimehu, kurpitsansiemen, siirappi, auringonkukansiemen, hiiva, suola

Focaccia 450 g L, V

Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, rosmariini, hiiva, suola

Monisiemensämpylä 120 g L, V

Vehnäjauho, neljän viljan hiutale, vesi, kaljamallas, auringonkukansiemen, unikonsiemen, seesaminsiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen ja suola

Porkkanasämpylä 80 g L, V

Vehnäjauho, porkkana, rosmariini, vesi, sokeri, suola, hiiva

Hampurilaissämpylä 90 g L

Vehnäjauho, laktoositon voi, laktoositon maito, kananmuna, suola, sokeri, hiiva

Le Moulin leivonnaiset

Croissant L

Aito voihin leivottu ranskalainen croissant. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.

Mantelicroissant L

Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, kananmuna, manteli, tomusokeri, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.

Pain au chocolat L

Suklaacroissant, jonka sisällä Valrhonan tummaa suklaata. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, Vahlronan tumma suklaa, hiiva, suola. Voideltu kananmunalla.

Juustocroissant L

Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, laktoositon Emmental-juusto. Voideltu kananmunalla.

Korvapuusti L

Helsingin Myllyn erikoisvehnäjauho, laktoositon voi, sokeri, hiiva, kaneli, kardemumma, raesokeri. Voideltu kananmunalla.

Éclair

Suklaa-éclair, Éclair Caraïbes. Laktoositon maito, kananmuna, laktoositon voi, vehnäjauho, 66% tumma suklaa, laktoositon kerma, sokeri, maissijauho, suola, glukoosi, kondensoitu maito, gelatiini. Erittäin vähälaktoosinen.

Tartelette L

Leivos sitruuna-mascarpone tai mango-passiohedelmäkreemitäytteellä. Säilytettävä kylmässä.

Financier L

Suklaa- tai puolukka -financier. Sokeri, kananmunanvalkuainen, laktoositon voi, mantelijauho, vehnäjauho, puolukka tai suklaaströsseli.

Aprikoosi-tuulihattu

Kananmuna, aprikoosi, laktoositon voi, laktoositon kerma, sokeri, vehnäjauho, laktoositon maito, valkoinen suklaa, glukoosi, inverttisokeri, suola, gelatiini, pektiini, rosmariini. Erittäin vähälaktoosinen.

Le Moulin leivät

Levain

Levain

Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Perinteiset leipämme  leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.

Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!

V= Vegaaninen

L= Laktoositon

Levain patonki ”Baguette” 350 g L, V

Juureen leivottu aito ranskalainen patonki. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Levain vehnäleipä ”Bâtard” 400 g / 900 g L, V

Juureen leivottu vehnäleipä. Vehnäjauho, juuri, vesi, hiiva, suola

Ruisleseleipä 400 g / 900 g L, V

Vehnäjauho, ruisjauho, täysjyvävehnäjauho, ruislese, vesi, suola, hiiva

Saaristolaisleipä 600 g L

Vehnäjauho, ruisjauho, piimä, appelsiinimehu, kurpitsansiemen, siirappi, auringonkukansiemen, hiiva, suola

Focaccia 450 g L, V

Vehnäjauho, vesi, oliiviöljy, rosmariini, hiiva, suola

Monisiemensämpylä 120 g L, V

Vehnäjauho, neljän viljan hiutale, vesi, kaljamallas, auringonkukansiemen, unikonsiemen, seesaminsiemen, kurpitsansiemen, pellavansiemen ja suola

Porkkanasämpylä 80 g L, V

Vehnäjauho, porkkana, rosmariini, vesi, sokeri, suola, hiiva

Hampurilaissämpylä 90 g L

Vehnäjauho, laktoositon voi, laktoositon maito, kananmuna, suola, sokeri, hiiva

Le Moulin leivonnaiset

levain-leivät

Käytämme vain aitoja, puhtaita raaka-aineita ilman säilöntäaineita. Kaikki leivotaan alusta asti käsin Helsingissä.

Tuotevalikoimamme päivittyy jatkuvasti. Tiedustelethan uutuuksia ja kausituotteita!

L=  Laktoositon

Kaikki leivonnaiset on voideltu kananmunalla.

Croissant L

Aito voihin leivottu ranskalainen croissant. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, hiiva, suola

Mantelicroissant L

Mantelinen makea herkku on bestseller. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, kananmuna, manteli, tomusokeri, hiiva, suola

Pain au chocolat L

Suklaacroissant, jonka sisällä Valrhonan tummaa suklaata. Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, Vahlronan tumma suklaa, hiiva, suola

Juustocroissant L

Vehnäjauho, vesi, laktoositon voi, sokeri, laktoositon Emmental-juusto

Korvapuusti L

Helsingin Myllyn erikoisvehnäjauho, laktoositon voi, sokeri, hiiva, kaneli, kardemumma, raesokeri

Éclair

Suklaa-éclair, Éclair Caraïbes. Laktoositon maito, kananmuna, laktoositon voi, vehnäjauho, 66% tumma suklaa, laktoositon kerma, sokeri, maissijauho, suola, glukoosi, kondensoitu maito, gelatiini. Erittäin vähälaktoosinen.

Tartelette L

Leivos sitruuna-mascarpone tai mango-passiohedelmäkreemitäytteellä. Säilytettävä kylmässä.

Financier L

Suklaa- tai puolukka -financier. Sokeri, kananmunanvalkuainen, laktoositon voi, mantelijauho, vehnäjauho, puolukka tai suklaaströsseli.

Aprikoosi-tuulihattu

Kananmuna, aprikoosi, laktoositon voi, laktoositon kerma, sokeri, vehnäjauho, laktoositon maito, valkoinen suklaa, glukoosi, inverttisokeri, suola, gelatiini, pektiini, rosmariini. Erittäin vähälaktoosinen.